KUNSTUDSTILLING
FACE IT

Charlotte Tommerup Clausen


Fernisering på udstillingen
6. oktober 2016 15.30
Erhvervshuset Boulevarden 13
8300 Odder


EB13 udstiller kunstværker af Charlotte Tommerup Clausen
fra den 6. oktober ­- 30. november 2016.

 


Charlotte Tommerup Clausen (f.1963) er uddannet tegner og grafiker på Kolding Kunsthåndværkerskole i 1990. Hun har været medlem af Kunstnergruppen Slottet siden april 2015.

 

FACE IT
Charlotte vil gerne vise sin tilstedeværelse i processen, og ud fra dette nærvær vise, hvad hun oplevede og så. Hun går ikke efter det smukke og søde, men mere efter det ærlige og lidt groteske. Charlotte har tegnet croquis i mange år, og her bliver hun tvunget til at være i nuet og rap med blyanten, da nogle af stillingerne er helt ned til 30 sek. En god tegning kan, efter hendes mening, godt være helt "forkert" i proportionerne, hvis bare den viser, at tegneren var 100% til stede.

Lige for tiden arbejder hun med portrættet som udtryk. Vi mennesker er fantastiske til at aflæse hinandens ansigtsudtryk. Der skal så lidt til for at udtrykket ændres, og det finder man især ud af, når man arbejder med et portræt. Charlotte holder især af at tegne ældre personer, hvor livet og tiden har sat sine spor. Kunsten er at få billedet til at vise noget om, hvem mennesket er bag facaden. Dette er også et modspil til det forskønnede ansigt og liv vi ofte viser hinanden på f.eks. Facebook. 

 

Følg Charlotte Tommerup Clausen på Facebook
Under navnet "Fru Clausens narrestreger & klatmalerier" kan du følge hendes arbejde med croquis, tegninger, grafik, fotografik, malerier m.m. på Facebook. Her finder du også link til hendes hjemmeside, kommende udstillinger m.m.

 

Kontakt Charlotte Tommerup Clausen
charlottetommerupclausen@gmail.com eller på tlf. nr.:20611456

 

 

 

 

 

 Charlottetommerupclausen DameMand