AudioNova

 

Om AudioNova

AudioNova Hørecenter er Danmarks største kæde af private hørecentre. Vi er landsdækkende, så det er altid muligt at finde et hørecenter nær dig.

Historie

Det første hørecenter blev åbnet i 1990 i Gråsten under navnet Audiodan, og er i øvrigt Danmarks første private hørecenter. Siden er der kommet yderligere hørecentre til kæden, således at vi i dag har mere end 90 hørecentre fordelt over hele Danmark. Vi er ejet af AudioNova International, der under samme eller lignende koncepter driver mere end 1.000 hørecentre rundt omkring i Europa.
I efteråret 2010 overtog AudioNova Hørecneter det, der tidligere hed Auri Hørecenter.

 

Det sikre valg

Vi er det sikre valg, når du skal tage stilling til noget så vigtigt som din fremtidige hørelse. Vi kan rådgive på et højt fagligt niveau og sørge for, at du får en god oplevelse med dine høreapparater. Vi hjælper dig igennem hele processen, da vi ved, det tager tid at vænne sig til nye høreapparater.

 

Høj kvalitet

Hos AudioNova Hørecenter gør vi alt for, at vores kunder skal være tilfredse. Derfor er alle vores høreapparater i meget høj kvalitet - og priserne er til at betale. Vores certificerede audiologister er alle nøje udvalgt til at leve op til vores høje standard. Derudover tilbyder vi en lang række fordele, som gør det nemt, billigt og trygt at være kunde hos os. 

AudioNova Hørecenter
Boulevarden 13
8300 Odder


Tel: 88 77 80 26
Email: odder@audionova.dk
Web: www.audionova.dk