Unnamed 

 

Ping Pong: 

Grafisk reklamebureau, ejet og drevet af Rikke Locht, grafisk designer. 

Jeg brænder for at udvikle, designe og implementere visuelle identiteter for mine kunder. Gerne videreført  som en stærk grafisk linje i hele kundens markedsføring. 

Jeg tilbyder idérudvikling, kreative og profilerende vinkler på din markedsføring, omsat til lækre grafiske  løsninger, et højt serviceniveau, engagement og nærvær. I ryggen har jeg et stærkt team af gode og dygtige  samarbejdspartnere, indenfor tekst, foto, tryk og webudvikling. Et netværk som jeg gerne involverer, hvis be hovet opstår. Du får dermed fordelene ved det ’lille’ personlige bureau, men stadig et full service bureau, hvor  der tages hånd om alle processer i realiseringen af diverse markedsføringsmaterialer. Lige fra idé, layout,  rentegning og til det færdige resultat - om det er på tryk eller online. 

Dialog, samarbejde og udhøjtidelighed er mine kerneværdier. Og som bureaunavnet - Ping Pong - lægger op  til, så skal der helst være noget ’ping pong’ imellem dig som kunde og undertegnede. For mig er den optimale  kreative proces, når vi hjælper hinanden med at finde frem til det helt rigtige udtryk, og hvor du som kunde  føler dig hørt og set, men måske også bliver rykket lidt. Uden et godt PING er der ikke et godt PONG! 

Så har du brug for hjælp til en konkret grafisk opgave eller bare nye øjne på jeres grafiske identitet og visuelle  kommunikation, så kontakt mig gerne og lad os mødes til en uforpligtende snak og vurdering af, om der er  noget, vi i fællesskab kan udvikle og forbedre. 

Ping Pong - bureauet det giver dig kreativ sparring og et kærligt modspil :-) 

Kontakt: 

Rikke Locht 
Mobil: 26 73 63 24
rikke@pingpong.dk  

Ping Pong 
Boulevarden 13
8300 Odder
www.pingpong.dk