Unnamed 

 

Ping Pong: 

Grafisk reklamebureau, ejet og drevet af Rikke Locht, grafisk designer.

Jeg brænder for at udvikle, designe og implementere visuelle identiteter for mine kunder. Gerne videreført som en stærk grafisk linje i hele kundens markedsføring.

Jeg tilbyder idéudvikling, kreative og profilerende vinkler på din markedsføring, omsat til lækre grafiske løsninger, et højt serviceniveau, engagement og nærvær. I ryggen har jeg et stærkt team af gode og dygtige samarbejdspartnere, inden for tekst, foto, tryk og webudvikling. Et netværk som jeg gerne involverer, hvis behovet opstår. Du får dermed fordelene ved det ’lille’ personlige bureau, men stadig et full service bureau, hvor der tages hånd om alle processer i realiseringen af diverse markedsføringsmaterialer. Lige fra idé, layout, rentegning og til det færdige resultat - om det er på tryk eller online.

Dialog, samarbejde og uhøjtidelighed er mine kerneværdier. Og som bureaunavnet - Ping Pong - lægger op til, så skal der helst være noget ’ping pong’ imellem dig som kunde og undertegnede. For mig er den optimale kreative proces, når vi hjælper hinanden med at finde frem til det helt rigtige udtryk, og hvor du som kunde føler dig hørt og set, men måske også bliver rykket lidt. Uden et godt PING er der ikke et godt PONG!

Så har du brug for hjælp til en konkret grafisk opgave eller bare nye øjne på jeres grafiske identitet og visuelle kommunikation, så kontakt mig gerne og lad os mødes til en uforpligtende snak og vurdering af, om der er noget, vi i fællesskab kan udvikle og forbedre.

Ping Pong - bureauet det giver dig kreativ sparring og et kærligt modspil :-)

Kontakt:
Rikke Locht 

Mobil: 26 73 63 24
rikke@pingpong.dk  

Ping Pong 
Boulevarden 13
8300 Odder
www.pingpong.dk