Om Skjold Akupunktur

Akupunktur er velegnet til at behandle akutte og kroniske sygdomstilstande som f.eks. muskelsmerter, ledsmerter, nervesmerter, øjenlidelser, stress, angst, angst hormonelle gener, søvnbesvær, allergier, og mange andre ubalancer.

Indenfor akupunkturens verden opstår ubalancer pga. blokeringer i livsenergien. Livsenergien skal flyde frit i både krop og sind, så vi oplever balance i vores indre og ydre, balance imellem os selv og andre, balance imellem vores yin og yang.

Skjold Akupunktur's behandler er ergoterapeut og akupunktør Joan Skjold, uddannet i 1999 på Ergoterapeutskolen i Holstebro og i 2015 på Aarhus Akupunktur Akademi og Akupunktur på Universitet i Aulum. Joan Skjold er RAB godkendt (registreret alternativ behandler) af sundhedstyrelsen. Godkendelsen sikrer dig, som klient, at din behandler har et stort kendskab til kroppens fysiologi, anatomi, psykologi og selvfølgelig også akupunkturen.

Du kan via Sygeforsikring "danmark", din egen eller din arbejdsplads' sundhedforskring få tilskud til behandlinger i klinikken.

På hjemmesiden www.skjoldakupunktur.dk kan du læse mere om klinikken, akupunktøren og behandlingerne.

Bestilling af tid kan du gøre via hjemmesiden, men du er også altid velkommen til at ringe og høre om jeg kan hjælpe dig.

 

Skjold Akupunktur

Boulevarden 13

8300 Odder

+45 30 20 14 13

 

www.skjoldakupunktur.dk

info@skjoldakupunktur.dk